Carol Timmermans

Over de coach

Wie is Carol?

Als bewegingsexpert help ik mensen mentaal en fysiek in beweging te komen met ademhaling, beweging & dans, klank, stem & zang, meditatie. 

Na de Rotterdamse Dansacademie had ik een internationale musical- en showbizzcarrière. Ik danste, creëerde en regisseerde voorstellingen en gaf zang- en dansworkshops. Daarna ben ik opgeleid tot stemtherapeut, gecertificeerd Qigong instructor/docent in Tai Chi Tao, Tai Chi Choice en verdiepte ik mij in de Vijf Elementenleer. De BMind opleiding Yellow Belt en Orange Belt heeft mijn kennis verrijkt. Al mijn ervaringen en mijn levenslessen zet ik in in mijn coachingsessies, lessen en workshops.

Mijn bewegingsexpertise en artistieke creativiteit zet ik met durf en plezier in. Ik kom binnen, kijk wat nodig is en ga aan de slag om vraagstukken zakelijk en concreet vooruit te helpen. Vooral veertigers en vijftigers, die de komende jaren een boost kunnen gebruiken, help ik graag met mijn openheid, enthousiasme en pit aan fitheid, zelfvertrouwen en energie.

Alles is trilling en energie en die energie help ik te laten stromen. Zo blijf je gezond en energiek en houd je plezier in alles wat je doet! Ik begeleid je naar ontspanning en energie en help je onzekerheden overwinnen, verborgen talenten ontdekken en je unieke, persoonlijke kracht en identiteit te ontwikkelen. Ik zie in iedereen kansen en daar daag ik op uit.

Locatie:

Den Haag

Te benaderen bij:

Wanneer je op zoek bent naar handvatten die jij nodig hebt om tot ontspanning en balans te komen en je persoonlijke, unieke kracht te ontwikkelen. Bij klachten zoals burn-out, long-covid, astma, stress en hyperventilatie. Wanneer je bewuste of onbewuste spanning wil loslaten, leren vertrouwen op je buikgevoel, blokkades opheffen, balans vinden tussen lichaam en geest en slim energiegebruik.Omdat iedereen anders is, kijk ik eerst wat er speelt en nodig is. Vervolgens daag ik je op creatieve manier uit. Op wat er meer bovenkomt, reflecteren we. Je bent dus voornamelijk aan het doen en ervaren in de coaching. Daar zitten kracht en lerend vermogen. In de basis werk ik vanuit:

  • Herkenning: van eigen gedrag, patronen en blokkades.
  • Erkenning: andere kracht- en hulpbronnen leren inzetten.
  • Verandering: tot meer balans, zelfvertrouwen en energie komen.

Certificeringen

ademcoach opleiding
Ademcoach Verbonden Ademhaling

Contactgegevens:

Carol Timmermans
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven