Cindy Leijdekker

Over de coach

Ik ben bijna twintig jaar werkzaam geweest in het HR (Human Resources) vakgebied. Human betekent menselijk, zou je zeggen. Maar ik miste juist het echte menselijke in het vak. Daarom ben ik als holistisch coach en ademcoach aan de slag gegaan.

Ik ben het typetje ‘nuchtere coach’. Ik combineer hoofd en gevoel. En of ik je nou coach bij burn-out, stress of hyperventilatie: ik stort me met hart en ziel in elk coachtraject en elke workshop. Dat is niet eens een bewuste keuze – dat is voor mij zo vanzelfsprekend als ademen. Daarom is ademen ook de rode draad in al mijn trajecten.

Te benaderen bij

  •  1 op 1 sessies ademcoaching

  • Ademcirkels

  • Workshops (ook voor bedrijven)

  • Burnout, stress, hyperventilatie, astma, Long Covid, een vol hoofd, piekeren, slecht slapen, weinig energie, geen ‘nee’ durven , niet kunnen ontspannen.

Ervaring
Ik ben ademcoach, holistisch coach (bij burn-out en stress). Met een zachte hand help ik jou om de balans terug te vinden en deze zelf te leren bewaken, weer met energie in het leven te staan en eindelijk het gevoel te hebben weer te voluit en vrij te kunnen ademen. 

Locatie:
Middelharnis (Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland), Zeeland & Noord-Brabant

Certificeringen

ademcoach opleiding

Contactgegevens:

Cindy Leijdekker
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven