Corine Witteveen

Gecertificeerd B-Mind coach

Ervaring: Ik werk vanuit Vertraging, Bewustwording, Aandacht en Groei met als rode-draad De Adem. De dirigent van jouw leven. Mijn naasten en mijn klanten omschrijven mij als een open-persoonlijkheid met een warm, betrokken, doortastend en gevoelig karakter.
Ik reik graag mijn hand naar je uit om je te laten ervaren hoe de adem voor je kan werken in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Te benaderen bij: 1-op-1 sessies, groepssessies (Ademcirkels), bedrijfstraining voor adem coaching algemeen, Verbonden ademhaling en Long-Covid
Locatie: Eindhoven

Als Learning & Development Consultant ben ik altijd geboeid hoe mensen, inclusief mijzelf, het beste uit zichzelf kunnen halen, in uiteenlopende situaties. In 2020 ontdekte ik tijdens een Deep Dive-weekend dat je met je eigen adem ook jouw persoonlijke groei, jouw GROWTH, in gang kunt zetten. Want onze adem is een tool in het vinden van vitaliteit, een gezonder en bewuster leven, voor het stimuleren van een goede gezondheid, voor heling en transformatie en (spirituele) groei.

Dit motiveerde mij om bij B-mind de opleiding tot Vitaliteitscoach en Ademcoach te volgen én mijn certificaat voor Verlies en rouwbegeleiding aan de Sociale Academie te halen.

Certificeringen

ademcoach opleiding
Ademcoach Verbonden Ademhaling

Contactgegevens:

Corine Witteveen
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven