Gijs Hermans

Gecertificeerd B-Mind coach

Ervaring: Ondernemer en businesscoach
Te benaderen bij: Ik help ondernemers om een betere versie van zichzelf te worden zodat ze hun bedrijf succesvol kunnen uitbouwen, zich vitaler voelen en hun leven beter in balans is.
Locatie: Venlo

Business en prive in balans

Ik moest al vroeg in mijn leven mijn eigen boontjes doppen en heb daardoor een grote drive ontwikkeld. Deze heeft me op veel vlakken in mijn leven geholpen. Ik was succesvol op school en op het sportveld.

Daarna heb ik carrière gemaakt in de bankwereld en in 2010 heb ik een vermogensbeheerder opgericht die ik twee jaar geleden succesvol verkocht heb. In de loop van mijn leven merkte ik echter dat de onrust die er vroeger bij ons thuis was en die ik weg had gestopt, steeds meer op de deur begon te kloppen.

Hierdoor kreeg ik lichamelijke klachten en omdat ik deze met “actie” wilde bestrijden ben ik me sterk gaan verdiepen in persoonlijke groei en de oorsprong van fysieke klachten. De laatste jaren heb ik echter steeds meer het inzicht gekregen dat het bestrijden van deze klachten, juist geen zin heeft. Hierdoor heb ik ook zachtere vaardigheden ontwikkeld en zit er een boel kennis over persoonlijke- en fysieke groei in mijn rugzak.

Juist de combinatie van mijn drive met een betere dosering en meer rust, heeft ervoor gezorgd dat ik beter in mijn vel zit. Mijn missie is dan ook om zowel zakelijke- als persoonlijke vaardigheden over te brengen op ondernemers waardoor ze met meer energie en balans een succesvoller bedrijf kunnen, runnen.

Certificeringen

Contactgegevens:

Gijs Hermans
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven