Jeroen Kuiper

Over de trainer

Mijn naam is Jeroen Kuiper, de missie is om jou te herinneren waartoe je allemaal in staat bent, ik heb het hier over mentale veerkracht en weerbaarheid. Het is herinneren wat je met je ademhaling kan bereiken is één van de eerste dingen die ik deelnemers aan workshops of cliënten 1 op 1 vertel. Ik ben ervan overtuigd dat vanuit ademtechnieken je energie weer omhoogschiet, (sport)prestaties
worden verbeterd en persoonlijke veerkracht wordt vergroot. Door mentale flexibiliteit maak je bewust gezondere keuzes die leiden tot fysieke en psychologische gezondheid. Als coach kan ik jou hierbij begeleiden. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het is om gewoontes die veilig
voelen los te laten.

De ervaring heb ik mede mogen opdoen binnen Defensie en binnen de Koninklijke Marine. Hier leerde ik dat een goede voorbereiding het belangrijkste is van de reis. Met de hardheid van een militair en de kwetsbaarheid van de ervaring ondervind jij de juiste balans. Immers, een sterk team navigeert door elke storm.

Ik ga vanuit mijn opgedane kennis en eigen ervaring met jou op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. We gaan bezig met de herinrichting van het leefpatroon en brengen weer grip op ademhaling. Herinner de kracht van jouw adem, je voelt snel resultaat en dat is ook logisch! Het is sleutelen aan je innerlijk bewust zijn, herinner je natuurlijke ritme.

Alles in de natuur heeft zijn eigen ritme, kijk maar eens naar de golven die het strand langzaam innemen en zich terugtrekken, het is een eeuwig proces dat, lang na ons vertrek gewoon door blijf gaan. Het interesseert die golven niet dat jij daar op het strand jezelf staat druk te maken over van alles en nog wat, we dwalen af van dat wat het belangrijkste ritme is voor ons…Adem in en Adem uit.

Het maakt mij onwijs dankbaar dat ik zovelen mag inspireren met de helende en versterkende (adem) technieken. Mijn aanpak is doeltreffend, eenvoudig en no-nonsense. Doelgericht aan de slag met precisie, de hardheid van de militair en de kwetsbaarheid van de ervaring, jij ervaart de juiste balans.

Werkgebied:
Bedrijfstrainingen op gebied van stress management en performance, duurzame inzetbaarheid, 1 op 1 consulten en groepswerk (ademceremonie en ijsbaden).

Locatie: Witmarsum (Friesland)

Certificeringen

ademcoach opleiding
ademtrainer certificering

Contactgegevens:

Jeroen Kuiper
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven