Manon van Bakel

Gecertificeerd B-Mind coach

Ervaring: Holistisch therapeut, ademcoach, Epiphora coach, Body Mind Release therapeut, interventie specialist, familie opstellingen, Reiki Master en trainer. Daarnaast jarenlange ervaring in de corporate wereld en financiële dienstverlening. Mijn cliënten en cursisten omschrijven mij als: warm, open, positief, liefdevol, rustig en duidelijk met een luisterend oor.
Te benaderen bij: Burn-out, long covid, fybromyalgie, astma, hyperventilatie, stress, hoog sensitiviteit, trauma release, coaching, Epiphora 1 op 1 trajecten, interventie trajecten of als je weer terug in balans wilt komen. Ik ga jou helpen om de regie over jouw leven weer op te pakken. Vanuit liefde voor jezelf. Zodat je weer kunt zijn wie jij bent, meer rust en ontspanning ervaart en weer kunt genieten van het leven! Vol zelfvertrouwen, vrijheid en energie.

Locatie: Mill, omgeving Boxmeer, Nijmegen

In mijn praktijk sta ik voor openheid, jezelf zijn, je pure ik zijn, zijn wie je echt bent. Waarbij je je niet anders voor hoeft te doen dan dat je daadwerkelijk bent. Juist in deze tijd wordt er veel van ons verwacht en gevraagd. En ben je er aan gewend geraakt om allerlei rollen in te nemen. Te voldoen aan allerlei verwachtingen. Maar het kan ook zijn dat je jezelf hierin kwijt geraakt bent. En niet meer weet wie je zelf bent. Wat jij wil en waar jij gelukkig van wordt.

Het is mijn missie om jou te helpen jouw eigen “ik” en eigen kracht terug te vinden. Om je weer terug in balans te krijgen. Zodat het leven je weer toelacht. En je weer vol energie en positiviteit van het leven kunt gaan genieten!

Tijdens een therapiesessie staan we juist bij jou stil. Wat zijn jouw dromen? En welke blokkades zorgen er voor dat jij niet jouw droomleven leidt? Hoe kunnen we dat oplossen zodat de energie weer gaat stromen? Welke ballast moet jij nog loslaten? En als je een burn out hebt, hoe je weer terug in je kracht en energie komt. Of heb je juist last van lichamelijke klachten als long covid, fybromyalgie, astma of hyperventilatie? Ook dan wil ik je heel graag helpen.

Nieuwsgierig? Neem dan nu contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Certificeringen

ademcoach opleiding
vitaliteitscoach opleiding

Contactgegevens:

Manon van Bakel
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven