Marc de Bruijn

Gecertificeerd B-Mind coach

Ervaring: 35 jaar ervaring als voetbaltrainer (jeugd). Koude expert en sportcoach.
Te benaderen bij: Ademhalingsproblemen, sportcoaching en koude training.
Locatie: Hilversum

The best is yet to come

Mijn hartinfarct op 50-jarige leeftijd heeft mij laten inzien dat er meer is. De dood in de ogen gezien te hebben, op een wonderbaarlijke manier dit te hebben overleefd en te beseffen dat er vast een boodschap inzit dat ik dit nog mag vertellen brengt mij veel.

Dat er een boodschap is zal moeten blijken in de toekomst, het sterkt mij om dit te gaan ondervinden. Vanuit een beschermende jeugd opgegroeid, waarbij plezier, sport en humor de drijfveren waren. Er achter komen dat met deze drijfveren ook weer niet alles was te overwinnen en er ook daadwerkelijk gepresteerd moest worden uiteindelijk toch gekomen waar ik nu ben en waarvoor ik sta.

Vriendschappen vertrouwen, gevoel en muziek zijn mijn pijlers. Vrijheid nemen voor mijzelf en daarin de balans te vinden om dit te combineren met een waardevol gezinsleven en met dierbaren is mijn grootste overwinning.

Certificeringen

ademcoach opleiding
ademtrainer certificering

Contactgegevens:

Marc de Bruijn
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven