Marianne In den Kleef

Gecertificeerd B-Mind coach

Ervaring: Als moeder van 3 volwassen kinderen en gesprekken met alle mensen die ik tijdens mijn leven heb mogen ontmoeten, luister ik graag naar wat mensen bezighoudt. Ik wens iedereen toe om op een liefdevolle, mooie en speelse manier oud te worden.
Te benaderen bij:
Een vraag hebben en het antwoord niet weten. Samen vinden we het pad naar de antwoorden, die in je binnenste besloten liggen.
Locatie: Eindhoven

Geld kun je niet eten

Een rode draad in mijn leven is de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Vrouwen hadden minder vrijheden en minder rechten dan mannen. Dat was op onderwijs-gebied, maar ook op het gebied van werken, dingen doen in het huishouden, jezelf blijven ontwikkelen in je leven.

Een leven lang op een Open Eerlijke Nieuwsgierige (OEN)- manier blijven leren.
Een andere rode draad is liefde voor het leven en voor de natuur. Ik hou van bomen, planten, dieren, de lucht, water, aarde, en heb er respect voor. Moeder aarde heeft zoveel en geeft zoveel; laten we daar zorgvuldig mee omgaan.
Dat wil ik graag uitdragen.

De filosofie van de Amerikaanse indianen zegt dat al het leven gelijk is aan elkaar en dat het leven niet van jou is. Het sleutelwoord is “respect”. “Als je de aarde en het leven daarin niet respecteert, zul je het vernietigen”, zeggen ze. “Het is niet je taak om iets te exploiteren maar het als een stuurman te overzien. Je hebt een verantwoordelijkheid, geen macht”.

Certificeringen

Contactgegevens:

Marianne In den Kleef
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven