Mark Bonte

Over de trainer

Op mijn eerste dag hier op aarde heb ik te maken gekregen met een verlating van mijn ouders. Deze vroege verlating heeft ervoor gezorgd dat ik mij emotioneel afsloot voor iedereen die te dichtbij kwam.

Na een leven van 30 jaar, een opleiding in de wetenschap te hebben afgerond, 5 jaar gewerkt te hebben in de techniek en 6 relaties verder kwam ik erachter dat ik bindingsangst heb. Door dit inzicht heb ik het roer omgegooid en heb ik een sabbatical genomen waarin ik mijn trauma’s ben gaan onderzoeken om deze te helen. Na een jaar hard werken ben ik uitgekomen bij Jerome die mij naar, onder andere, de adem toe heeft gebracht. Een geweldige tool waarmee je rust kunt vinden in jezelf, energie kunt geven aan je lichaam en tot dieperliggende emoties, gevoelens en trauma’s kunt komen.

Doordat ik dit pad ben ingeslagen ben ik nu een gelukkiger mens, zijn lichaam en geest meer in balans, voel ik beter mijn grenzen, ben ik rustiger geworden, ervaar ik een liefdevolle relatie, zie ik wanneer ik handel vanuit een trauma en voel ik waar mijn passie ligt: het ondersteunen van iemand in zijn/haar helingsproces.

Dus, heb jij trauma’s waaraan je wilt werken? Voel jij je niet helemaal gelukkig in je leven? Zoek jij naar meer balans tussen lichaam en geest? Laten we dan samen gaan werken aan jouw pad naar geluk.

Te benaderen bij

  • 1 op 1 coaching met een spirituele basis.
  • Ademwerk om dichterbij je gevoel te komen.
  • Trauma heling voor een betere connectie met jezelf.

Ervaring
Ik werk vanuit mijn eigen ervaring. Van een jongen met een masker op, tot een krachtige en tegelijkertijd gevoelige, warme man.

Locatie:
Eindhoven en Wanroij

Certificeringen

ademcoach opleiding
vitaliteitscoach opleiding

Contactgegevens:

Mark Bonte
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven