Miranda van der Nat

Gecertificeerd B-Mind coach

Ervaring: Ik help jou graag bij het doorbreken van je patronen en het vinden van jouw sleutel tot verandering!
Te benaderen bij: Begeleiding bij verschillende ademhalingstechnieken om tot diepe ontspanning te komen, gezondheidswinst te behalen of emoties te reguleren en patronen te doorbreken zowel 1 op 1 als workshops voor groepen. Wandel coaching, Bedrijfsevents / netwerkevents eventueel in combinatie met een ijsbad. Bedrijfstrainingen zodat werknemers weer in hun kracht komen te staan en met meer energie en focus kunnen werken.
Locatie: Barendrecht

Het werken aan mijn ademhaling heeft mij meer gebracht dan dat ik van tevoren had kunnen bedenken. Het beoefenen van ademtechnieken heeft mij de kracht gegeven om patronen te kunnen doorbreken en keuzes te maken die mijn leven positief hebben beïnvloed. Ik leef weer vanuit mijn gevoel en doe weer wat ik het liefste doe. Met name de ademreis en breathwork, twee vormen van verbonden ademhaling, zijn voor mij de sleutel tot verandering geweest.

Daarnaast hebben ademtechnieken mij geholpen om tijdens stressvolle werkdagen rust, energie en focus terug te vinden. Vaak ploeter je eindeloos door, waardoor je jezelf uitput en je aan het einde van de werkdag geen energie en concentratie meer over hebt. Door gedurende de werkdag een aantal simpele ademoefeningen te doen, voorkom je dat je energie opraakt en zorg je ervoor dat je uiteindelijk veel effectiever bent in je werk.

Dit wil ik ook voor jou. Ik help jou graag bij het doorbreken van je patronen en het vinden van jouw sleutel tot verandering.

Waar sommige ademtechnieken je helpen om aan te staan op je werk en focus te houden, helpen andere technieken juist weer om aan het einde van de dag de uitknop te vinden voor een betere nachtrust.

Certificeringen

ademcoach opleiding
ademtrainer certificering

Contactgegevens:

Miranda van der Nat
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven