vitaliteitscoach opleiding

Green Belt Vitaliteitscoach Opleiding

Vitaliteitscoach Opleiding in Eindhoven

Vitaal en krachtig in het leven staan, heeft alles te maken met een goede fysieke en mentale gezondheid. Met bewustzijn, met life style keuzes en met het streven naar balans. In het CRKBO & NRTO geaccrediteerde programma van B-Mind ontwikkel jij je tot Green Belt Vitaliteitscoach.

In deze complete jaaropleiding ontdek je hoe jij jezelf en anderen in balans kunt krijgen. Omdat gezondheid niet op te delen is in vakjes, besteden we aandacht aan onderdelen als vitaliteit, ademhaling, mindfulness, mindset en voeding. Je oefent veelvuldig met beproefde coachmethoden, interventies en communicatie.

In dit jaartraject ga je ook werken aan persoonlijk leiderschap: je leert stevig te staan voor een groep en deze te inspireren vanuit jouw kracht en souplesse. Je smeedt een oersterke band met je mede-coaches, waardoor je nog sneller groeit. Absoluut hoogtepunt is de gezamenlijke coachreis naar de Vogezen. Onze holistische visie en unieke aanpak zorgen voor de next step in jouw ontwikkeling.

In januari 2024 start er weer een nieuwe groep vitaliteitscoaches in spé! Ben jij erbij?

B-Mind Opleidingscentrum

Duur: 16 opleidingsdagen 
Kosten: € 2950,-
 
Adresgegevens:
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Over de Green Belt Vitaliteitscoach Opleiding

Voor wie is deze Vitaliteitscoach Opleiding?

Iedereen die geïnteresseerd is in ademhaling

Iedereen heeft zijn eigen motivatie voor de opleiding Vitaliteitscoach van B-Mind. Sommigen willen het roer omgooien en een eigen praktijk beginnen. Anderen zoeken een aanvullende opleiding om hun praktijk te verbreden. Weer anderen willen groeien als mens, meer grip krijgen op hun leven of willen hun (management) vaardigheden verrijken.

De ervaring leert dat deze wensen gedurende het opleidingsjaar evolueren. Persoonlijke en professionele groei vloeien in elkaar over. Vanuit aanzienlijk meer veerkracht en vitaliteit en met een prachtige skillset kijk je na dit jaar met een zachtere en frissere blik naar jezelf. En naar je omgeving.

Dit is wat onze cursisten vaak met elkaar gemeen hebben:

 • Ze willen weten hoe lichaam en geest ultiem kunnen samenwerken
 • Ze zijn op zoek naar de pareltjes onder de bewezen coachtechnieken, interventies en ‘bio-hacks’
 • Ze willen stevig staan, ongeacht de situatie (in een groep of 1 op 1)
 • Ze voelen zich aangetrokken tot de kracht van het zelfhelend vermogen (epigenetica)
 • Ze zijn geïnteresseerd in de wetenschap achter de technieken, maar staan ook open voor spirituele verdieping en transformatie
 • Ze willen weten hoe mindset, voeding, beweging en ademhaling elkaar versterken
 • Ze willen in hun potentieel erkend worden door hun trainer (ook als ze dit zelf nog niet zien)
 • Ze waarderen persoonlijke begeleiding en een informele sfeer
 • Ze hebben behoefte aan gelijkgestemden om sneller te groeien
 • Ze realiseren zich dat het beste moment voor verandering altijd NU is
  En dat nieuwe inzichten alleen zinvol zijn, als je deze leert om te zetten in gerichte acties
Herkenbaar? Dan schuilt er zeker een vitaliteitscoach in jou. Meld je aan en ontdek waar je echt toe in staat bent. Of spar even met Jerome over wat jouw verwachtingen en wensen zijn.

Testimonials

“Wat als coachopleiding begon, werd een ‘reis’ die me zoveel meer bracht dan ik had durven verwachten.”

Deelnemer Sophie

“Kennis is een mooi startpunt. Die kennis keer op keer kunnen toepassen, dat geeft ultieme vrijheid.”

Deelnemer Martijn

“Nu ik trots met mijn certificering in handen sta, voel ik krachtig de woorden: dit is nog maar het begin…”

Deelnemer Julia

Ga je mee ‘parachutespringen’?

Start in januari met de opleiding

Je kunt je nu inschrijven voor de Green Belt Vitaliteitscoach Opleiding van B-Mind. Jerome Wehrens opent zijn deuren voor 10 aspirant-vitaliteitscoaches die van uitdagingen overwinnen hun tweede natuur willen maken. Die naar binnen durven te kijken om te groeien. Oftewel ‘parachutespringen’.

Want wie zichzelf kan coachen en transformeren, kan iedereen richting een gezondere en gelukkigere lifestyle begeleiden. Ongeacht je situatie of achtergrond. Of je nu particulier, therapeut, trainer of manager bent. Of een coach die op zoek is naar meer stevigheid in het coachen.

 • De vitaliteit en life-style coachingsopleiding leert je technieken en vaardigheden die je bij jezelf en je cliënten kan gaan toepassen.
 • Leer vitaliteitstrajecten effectief inrichten bij jezelf en je cliënten.
 • Begeleid individuen naar de optimale balans tussen een vitaal lichaam en gezonde geest
 • B-Mind is een CRKBO geregistreerde instelling. In het CRKBO Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

De kracht van coachen

Je lichaam en geest zijn van nature in balans. Als we uitsluitend ons gevoel zouden volgen, zouden we dansend door het leven gaan. Door onze opvoeding, overtuigingen, omgeving en voeding raken steeds meer mensen uit evenwicht. Het herkennen van patronen, loskomen van die overtuigingen – je programma’s – en jezelf weer in balans brengen, lijkt dan haast onmogelijk. Zeker als je beseft dat meer dan 90% van ons gedrag door ons onbewuste wordt bepaald.

Dan nu het goede nieuws. Vanuit nieuwe kennis over epigenetica weten we nu dat we ons DNA kunnen beïnvloeden. Door vanuit de juiste coaching inzicht te krijgen in ons zelfhelend vermogen, kunnen we onze mindset en vitaliteit voor een groot deel naar onze hand zetten.

Coaches die vanuit deze kennis op meerdere niveaus kunnen communiceren, intuïtief kunnen coachen en coachees op een vertrouwde manier aanzetten tot congruente actie zijn – zeker in deze tijd – hun professionele gewicht in goud waard.

Reviews van deelnemers

ademcoach in balans

“Als je ademhaling kunt sturen, kun je door elke situatie in het leven navigeren”

Quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat.

Ir. Jerome Wehrens
Founder

Wat leer je tijdens de opleiding?

Persoonlijk Kompas
Wat zou je kunnen veranderen om gelukkiger te worden en te leven vanuit passie? Leer je eigen blinde vlekken (her)kennen en ontdek hoe je anderen hiermee kan helpen.

Focus
Hoe kun je jouw balans vinden door je gedachten af te remmen? Welke ruimte ontstaat er als je stopt met piekeren en geluk en rust gaat vinden? Leer hoe je de mind beter kunt beheersen.

Ademhaling
Leer jouw ademhaling beheersen en hoe je anderen ermee kunt helpen. Ontdek waarom ademhaling zowel je energie, emotie en je gezondheid beïnvloedt.

Vitaliteit
Leer een vitaliteitsplan te maken en hoe je anderen ermee kunt helpen. Vitaliteit omvat veel meer dan alleen fysiek fit zijn. Vitaliteit is voor ons zowel mentaal, emotioneel en spiritueel fit zijn.

Coaching
Onze coaching is geïnspireerd op o.a. provocatief coachen, NLP, Wheel of Consent, systemisch werken, hypnose en cognitieve gedragstherapie. Je leert hoe je jouw klanten en groepen in balans kunt brengen.

De B-Mind Methode
De B-Mind Methode wordt ondersteund door het boek HEELWEEK. De methode heeft zijn effectiviteit reeds aangetoond en heeft een wetenschappelijk basis. Hiermee kun je gedrag in korte tijd duurzaam veranderen.

NRTO: De Nederlandse Raad voor Training en opleiding

B-Mind is lid van de De NRTO, de Nederlandse Raad voor Training en opleiding. De NRTO staat voor een kwalitatief erkend en herkend hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings-, trainings-, EVC en examenaanbod realiseren.

Aanmelden Vitaliteitscoach Opleiding

19
Jan.
Vitaliteitscoach Opleiding - Green Belt

Vitaliteitscoach Opleiding - Green Belt

Datum: vrijdag 19 januari 2024
Locatie: Eindhoven
Duur: 16 opleidingsdagen
(ca. om de drie weken)
Trainer: Jerome Wehrens
Prijs: € 2950.00
Uitverkocht
12
Apr.
Vitaliteitscoach Opleiding - Green Belt

Vitaliteitscoach Opleiding - Green Belt

Datum: vrijdag 12 april 2024
Locatie: Omgeving Eindhoven
Duur: 16 opleidingsdagen
(ca. om de drie weken)
Trainer: Jerome Wehrens
Prijs: € 2950.00
Uitverkocht
29
Jun.
Vitaliteitscoach Opleiding - Green Belt

Vitaliteitscoach Opleiding - Green Belt

Datum: zaterdag 29 juni 2024
Locatie: Omgeving Eindhoven
Duur: 16 opleidingsdagen
(ca. om de drie weken)
Trainer: Jerome Wehrens
Prijs: € 2950.00
Uitverkocht

Reviews van deelnemers

Reviews van deelnemers

De HEEL methode®

De B-Mind Methode
De B-Mind Methode wordt ondersteund door het boek HEELWEEK. De methode heeft zijn effectiviteit reeds aangetoond en heeft een wetenschappelijk basis. Hiermee kun je gedrag in korte tijd duurzaam veranderen.

B-Mind opleidingen

Ook Green Belt Vitaliteitscoach worden?
Deze deelnemers gingen je voor:

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven