Over ons

Geluk, groei, energie en balans in je leven. Dat willen we allemaal, toch? Het begint allemaal met een goede mentale en fysieke gezondheid, geloven we bij opleidingsinstituut B-Mind. Al onze (online) trainingen en opleidingen zijn gericht op vitaliteit, ademhaling, herstel en ontspanning. Ze zorgen ervoor, dat jij hierin zelf belangrijke stappen kunt zetten. De B van B-Mind verwijst dan ook naar ‘a Bright Beautiful Balanced mind. En ook naar Body. Want mentale en fysieke gezondheid zijn niet van elkaar te scheiden.

Of je nu meer energie, een hogere weerstand of fysiek herstel wil realiseren, of je nu minder stress, een positieve mindset of meer balans in je leven wil brengen: met B-Mind kies je voor blijvende verandering. Daarom zeggen wij: Make that change!

Wat kenmerkt ons?

Onze lesmodules en methodes hebben een wetenschappelijke basis, maar zijn tegelijkertijd laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk en eenvoudig toepasbaar.

adem.nl home banner

Je zit nooit vast!

Wij stellen onze klanten centraal en zoeken altijd naar wat jou werkelijk vooruithelpt. Met inhoudelijke kennis, persoonlijke aandacht én praktisch maatwerk. 

Ing. Jerome Wehrens
Founder
Our Vision

Voor wie zijn de trainingen en opleidingen van B-mind bedoeld?

Vijf sterren geven onze deelnemers B-Mind gemiddeld.We zijn er voor iedereen die zijn/haar gezondheid wil verbeteren en voor (startende) professionals die anderen willen begeleiden naar een leven in balans. B-Mind biedt daarom een breed scala aan lesvormen: van korte trainingen tot complete opleidingen. Van lessen op locatie tot online modules. Zo kun je maximaal leren, in de vorm die het beste bij jou past.

Wij stellen onze klanten centraal en zoeken altijd naar wat jou werkelijk vooruithelpt. Met inhoudelijke kennis, persoonlijke aandacht én praktisch maatwerk. Vijf sterren geven onze deelnemers B-Mind gemiddeld. En daar zijn we trots op. Maar nog trotser, zijn we op de positieve transformatie die onze deelnemers weten te realiseren in hun leven.

Onze belofte

Bij B-Mind leer je invloed uitoefenen op je zelfhelend vermogen. Je gezondheid hoeft niet langer uitsluitend een lot uit de loterij te zijn. Vanuit mijn beheersing van 33 technieken leren we je gezond, veerkrachtig en gelukkig in het leven te staan. Kies een lesmodule en verleg de grenzen van jouw lichaam en brein.”

Je lichaam is gemaakt om 120 te worden

Maar dat wordt het zelden. We zijn op drift geraakt. We ‘overleven’ in een tijd waar we de verbinding met onszelf, elkaar en de natuur hebben ingeruild voor snelheid, efficiency en het ‘perfecte plaatje’. Onderaan de streep levert ons dit vaak stress, angst, depressie en zelfs ziekte op.

Je krijgt een B-Mind certificaat

Een belangrijk deel van het onderwijsaanbod van B-Mind werkt via de B-Mind methode, die door Jerome is ontworpen. De B-Mind methode heeft zijn oorsprong in de ruim dertig disciplines en technieken die Jerome Wehrens vanaf zijn 20e heeft bestudeerd.

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven