Peter-Paul Wedemeijer

Gecertificeerd B-Mind coach

Ervaring: Vitaliteit met specialisatie ademhaling en koude training. Door mijn doorzettingsvermogen en discipline heb ik zelf ervaren wat je met de kracht van ademhaling en koude kan bereiken. Hulp bij een disfunctionele ademhaling. Door de mindset en discipline leren om met behulp van de juiste ademhalingstechniek en koude training jezelf weer vitaal te voelen.
Locatie: Eindhoven/Oirschot/TilburgHumor is een belangrijke drijfveer

Begonnen als verkoper in een computerwinkel, doorgegroeid naar ondernemer. Ik heb 2 bedrijven mogen opzetten en mogen ervaren wat het is om de verantwoordelijkheid te dragen van niet alleen mijn eigen gezin maar van werknemers, familieleden en vooral mezelf.

Ik heb mogen ervaren wat stress eigenlijk met je doet en hoe ziekmakend we soms bezig zijn zonder het zelf te beseffen. Midden in mijn eigen zelfhelende proces heb ik besloten om adem en mindsetcoach te worden.

Geboren op 12 april 1962 in Eindhoven. Na 55 jaar leven, beleven, ondernemen ben ik ziek geworden. Na mijn chemotherapie in 2017 ben ik echt dieper en meer betrokken gaan leven. Mijn rijkdom is dichtbij mezelf blijven, mijn positivisme en doorzettingsvermogen zijn mijn ankerpunten.

Reflectie, coaching, meditatie en yoga, leggen bij mij een veel dieper bewustzijn neer. Leven, beleven, leren, positivisme uitstralen en gezonder leven. Humor is een belangrijke drijfveer voor het zien en behalen van een stip op de horizon.

Certificeringen

ademcoach opleiding

Contactgegevens:

Peter-Paul Wedemeijer
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven