Rob Janssen

Lezingen en workshops over ademhaling bij bedrijven.
1 op 1 coaching ademcoaching met een vleugje hypnose, die je een mentaal sterkere en fysiek krachtigere versie van jezelf laat worden.

Gecertificeerd B-Mind coach

Ervaring: Ik werk vanuit mijn eigen ervaring: van een jongen met een laag zelfbeeld tot een gelukkige, energieke en zelfverzekerde man.

Te benaderen bij: Lezingen en workshops over ademhaling bij bedrijven.
1 op 1 coaching ademcoaching met een vleugje hypnose, die je een mentaal sterkere en fysiek krachtigere versie van jezelf laat worden.

Locatie: Breda

Over Rob: Wat weinig mensen van mij weten, is dat ik van heel ver kom. Op de basisschool en het voortgezet onderwijs had ik een slecht zelfbeeld. Ik was een bang en onzeker vogeltje met een interne stem die me enkel de grond in praatte. Nu, meer dan 30 jaar later, beschouw ik mezelf als een zelfverzekerde feniks die zichzelf heeft getransformeerd in een bovengemiddeld gelukkige, energieke en sterke man.

Ik heb mijn NLP vaardigheden te danken aan Joost van der Leij. Hij heeft me geleerd om mijn interne stem radicaal te veranderen in een krachtige zelfverzekerde stem. Tevens leerde hij me om me in een split second werelds goed te voelen. De hypnotische taalpatronen komen me erg goed van pas als spreker over ademhaling en in mijn rol als Scrum Master, waar ik groepen en individuen coach om steeds weer een betere versie van zichzelf te zijn (lees hier wat mensen over me schrijven).

Jerome Wehrens is mijn meester op het gebied van ademhaling. Ik sta er tot op de dag van vandaag van versteld hoe effectief ademhalen ingrijpt op je energieniveau. Lange tijd heb ik al mijn kennis en vaardigheden voor mezelf ingezet. De tijd is aangebroken dat ik met alles wat ik heb geleerd mensen coach om elke dag weer een mentaal sterkere en fysiek krachtigere versie van zichzelf te zijn. Middels ademhaling, middels koude, middels hypnose.

Certificeringen

ademcoach opleiding
vitaliteitscoach opleiding
ademtrainer certificering

Contactgegevens:

Rob Janssen
B-Mind
Strausslaan 1
5653 AJ Eindhoven

Boek één op één coaching sessies

Alle coaches van Adem.nl zijn gecertificeerd B-Mind coach

5 Coaching Sessies
De sessies duren minimaal 1 uur
Datum, tijdsstip en locatie in overleg

Contact

Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder. Contactgegevens:

Heb je vragen?

Scroll naar boven